Jäsenmatrikkeli

Yhdistyksen tavoitteena on saada kaikki jäsenemme verkkoon. Yhdistyksen jäsenluettelo on kuitenkin henkilörekisteri ja julkaistaviin tietoihin tarvitaan aina jäsenen kirjallinen lupa.
Tällä sivulla on niiden jäsenten tiedot, jotka ovat ne itse tänne antaneet. On siis myös sellaisia jäseniä, jotka eivät ole tietojaan tänne luovuttaneet.

Tämä verkossa oleva jäsenien luettelo ei ole sama kuin yhdistyksen jäsenluettelo. Osoitteenmuutokset jäsenrekisteriin tehdään jatkossakin lähettämällä uudet tiedot jäsenasioita hoitavalle henkilölle.

Nimensä mukaisesti jäsenmatrikkeli on jäsenmaksunsa maksaneiden jäsenten matrikkeli. Tilanne tarkistetaan aina vuoden vaihteessa ja galleriasta poistetaan ne, jotka eivät enää ole jäseniä.

Kaikki matrikkelissa olevat maalaukset ovat tekijänoikeuslain alaisia. Lupa maalausten käyttöön tulee aina pyytää taiteilijalta.

Jäsenille alennuksia antavista yrityksistä moni harjoittaa myös nettikauppaa. Tällöin he voivat todeta tilauksen tehneen henkilön jäsenyyden tästä jäsenmatrikkelissa. Jos siis haluat alennuksia nettiostoksista, otathan tämän huomioon.

Klikkaamalla aakkosista voi sukeltaa matrikkeliin. Klikkaamalla yksittäistä kuvaa näet sen suurempana.

(HUOM! sivua päivitetään)