Avoin näyttelyhaku, hakuaikaa jatkettu, deadline: 25.9.2018

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto (SKjL) yhdessä Suomen Akvarellitaiteen yhdistyksen (SAy) kanssa kutsuu kaikkia Suomen akvarellisteja (ammattilainen/harrastaja) osallistumaan digitaaliseen taidenäyttelyyn SKjL:n JUHLAT/BILEET/PARTY/FEST/HIËJE -kuvataidefestivaalin yhteydessä Joensuussa 27.9.-25.11.2018. Teokset esitetään non-stop videoprojisointina festivaalin yhteydessä Taidekeskus Ahjossa.

OHJEET (kaikki alla olevat kriteerit täyttävät teokset pääsevät näyttelyyn)

– teema: JUHLAT/ BILEET/PARTY/FEST/HIËJE
– 1 teoskuva per tekijä
– tekniikka: akvarelli
– teostiedot: tekijä, teoksen nimi, vuosi ( + mahdollisesti yhdistys, jota edustaa lyhenteenä).
– kuvatiedostot nimeäminen: Teostiedot suoraan kuvatiedoston nimeksi, muodossa: Etunimi_Sukunimi__teoksen nimi_vuosi.jpg
– kuvan resoluutio noin 1920 x 1080 pikseliä (sivujen suhde 16:9), tiedostomuoto .jpg ja tiedoston koko 1-2 Mt. Ei liian suuria tai pieniä tiedostoja.
– kuvan suunta: vaaka
– kuvat teoksesta ilman taustaa, kehyksiä tms. eli tiukalla rajauksella
– kuvien lähetysosoite: tiedottaja.say@gmail.com
deadline: 25.9.2018