Fabriano in Acquarello 25.-29.4.2019, haku 30.11.2018 mennessä

Kaikki Suomessa syntyneet tai Suomessa pysyvästi asuvat akvarellistit voivat osallistua hakuun, kukin yhdellä teoksella (akvarelli mille tahansa paperille). Fabriano in Acquarello, 25.-29.4.2019

Tuomariston jäsenet: Aulikki Nukala, Aud Rye, Elizabeth Tyler, Raxu Helminen

Saamme  lähettää näyttelyyn 15  työtä seuraavasti, osallistumismaksulla 70,- euroa/taiteilija:

* 1   kpl      Representative Artist – Leader valitsee ”virallisen edustajan”
* 1   kpl      Nuori taiteilija (alle 30 v) – vapautettu osallistumismaksusta
* 2   kpl      Uusia kykyjä – joiden teoksia ei ole aiemmin ollut Fabrianon tapahtumassa esillä
* 10 kpl      Juryn parhaaksi katsomia muita töitä
* 1   kpl      Leaderin työ

Nämä teokset tulevat siis näyttelyyn sekä  julkaistaan näyttelyluettelossa.
Lisäksi voimme lähettää näyttelyluettelossa julkaistavaksi 0 – 15 työtä, hinta 40,- euroa/taiteilija.
Näitä maalauksia ei lähetetä näyttelyyn; ainoastaan kuvatiedostot luetteloon.

+++++++++++++++++

Akvarellin  koko  56 x 38 cm  tarkka mitta (puoli arkkia imperial size), pysty tai vaaka. Aihe vapaa.
Työ kehystetään Fabrianossa pahvikehyksiin, joissa aukko on saman kokoinen, eli koko paperi näkyy.
Lisää tästä erillisessä tiedotteessa tarpeen mukaan.

Hakumenettely / 30.11.2018 mennessä:

Lähetä kuva maalauksestasi (1 kpl) sähköpostiosoitteeseen fabriano.suomi@gmail.com

Korkearesoluutioinen JPG-kuva, jossa signeerauksesi on peitetty tai sitä ei vielä ole.
Mitä parempilaatuinen kuva, sitä helpompi on tuomariston nähdä työn ansiot.
Maalaus tulee näkyä kokonaisuudessaan, ilman paspiksia tai rajausvaraa/muuta ylimääräistä

Nimeä kuva: etunimi_sukunimi_teoksennimi.jpg. Leader kerää nämä tiedostot omaan kansioonsa, ja tekee niistä kopiot numeroiden juoksevasti; tuomariston valinta tapahtuu näiden anonyymien teoskuvien perusteella.

Varmista että täydelliset yhteystietosi näkyvät sähköpostissa.

HUOM: valituilta pyydetään uudet, painatuskelpoiset ja signeeratut kuvatiedostot sekä  henkilökuvat kun valinnat on tehty. Näistä tarkemmat ohjeet siis myöhemmin.

Maksa jyrytysmaksu 20,- tilille FABRIANOINACQUARELLO/HELMINEN, FI66 1032 3500 5036 55

Huolehdithan siitä että maksu on tilillä kuvaa lähettäessäsi.

Valinnat / 17.12.2018 mennessä

Valittujen nimet julkaistaan suljetussa Facebook-ryhmässämme Suomi-Finland FabrianoInAcquarello
samoin jokainen valituista saa henkilökohtaisen ilmoituksen ja jatko-ohjeet meiliinsä.
Järjestäjä julkaisee maakohtaiset osallistujat Facebookissa ensi vuoden puolella.

Kustannukset / yhteenveto

Jyrytysmaksu 20,- – oikeuttaa yhden teoksen jyrytykseen (4-henkinen tuomaristo)
Maksua ei palauteta. Mikäli maksu puuttuu, teosta ei voida jyryttää.
Maksuista kertyneillä varoilla katetaan myös valittujen teosten pakkaus ja toimitus Suomesta Fabrianoon.

Fabrianon osallistumismaksu 70,- näyttelyyn valituille taiteilijoille (nuori kyky 0,-)

Leader välittää maksut järjestäjälle, ja maksu kattaa pahvikehykset/ripustuksen, näyttelyluettelon, alennetut hinnat maksullisiin workshopeihin (rajattu osallistujamäärä). Lisäksi maksu kattaa maalauksen palauttamisen Fabrianosta Suomeen, yhdessä muiden teosten kanssa. Mahdollisuus osallistua Italiassa kiertävän jatkonäyttelyn hakuun, jonka päätteeksi teos jää Fabrianon akvarellimuseon pysyviin kokoelmiin. Lisätiedot valituille.

Fabrianon osallistumismaksu vain näyttelyluetteloon 40,-

tuomariston harkinnan mukaiset valinnat. Valittujen ei ole pakko osallistua, jolloin ko teoksia ei luonnollisesti julkaista. Leader välittää maksut järjestäjälle. Lisätiedot valituille.

Vakuutukset: valitut taiteilijat huolehtivat itse teostensa vakuuttamisesta

Toimituskustannukset Suomessa: valitut taiteilijat huolehtivat teoksensa omalla kustannuksellaan myöhemmin annettavaan toimitusosoitteeseen, samoin palautuksen tästä osoitteesta takaisin.

Lisätietoja / yhteystiedot leader

Kaikki tapahtumaan liittyvä info julkaistaan FB sivuilla Suomi-Finland FabrianoInAcquarello.
Liity mukaan ellet jo ole sitä tehnyt, näin pysyt aina ajan tasalla. Sivusto on avoin myös kysymyksille ja keskusteluille ja tarjoaa samoin  arvokasta tietoa matkaa suunnitteleville.

Tapahtumaan osallistuminen on kaikille avoin ja ilmainen, olipa työ esillä tai ei.

TÄTÄ TIEDOTETTA SAA MIELELLÄÄN JAKAA ESIM OMISSA TAIDEYHDISTYKSISSÄ!

Tavoitat minut myös alla olevasta meiliosoitteestamme; palvelen mielelläni.

Tule mukaan!

Luomisen riemua toivottaen
Raxu Helminen, leader                                         fabriano.suomi@gmail.com