Kaikille avoin akvarellinäyttelyhaku, IWS Finland

Luonto – voima ja kauneus
Nature – power and beauty

Ensimmäinen IWS:n kansainvälinen akvarellitaidenäyttely Suomessa 9.7-14.7.2019

IWS Finland kutsuu akvarellisteja osallistumaan yhdellä maalauksella.Maalauksen tulee olla toteutettu 3 vuoden aikana. Koko 50x70cm tai 38×56 cm (pysty tai vaaka).

Kansainväliset jyryttäjät ( 3 ) ja IWS Finland valitsevat teokset näyttelyyn digikuvien perusteella anonyymisti. Digikuvan koko 3-5 MB, 300 dpi.

Digikuva, ilmoittautumiskaavake ja maksutosite tulee lähettää 15.3.2019 mennessä: iwsfinland@gmail.com

Taidenäyttely liittyy Helene Schjerfbeckin syntymäpäivän 10.7 ”Suureen Maalaustapahtumaan” ja järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla. IWS (International Watercolour Society) koostuu yli 90 maasta. Jokainen maa valitsee ehdolle teokset, jotka jyrytetään vielä Suomessa.

Osallistumismaksu on kaikille 30 eur, hyväksyttyjen ripustusmaksu 60 eur. Ilmoittautumiskaavake, aikataulu, tilitiedot ja muut ohjeet löytyvät lokakuun loppuun mennessä seuraavilta sivuilta:IWS Finland www.facebook.com/akvarellistit ja www.akvarellitaiteenyhdistys.fi

IWS Finland yhteistyössä Suomen Akvarellitaiteen yhdistys ja Galleria Akvart
Työryhmä: Aulikki Nukala ( leader), Benita Suomi, Irina Rebnitskaya, Maikki Haapala
Lisätietoa: Aulikki Nukala iwsfinland@gmail.com, IWS Finland