Osallistu jäsenmatrikkeliin

JÄSENMATRIKKELI KOTISIVUILLE

Jäsensivut -esittelyt poistuvat kokonaan ja jäsenille tarjoamme matrikkelia, jonka ylläpidosta tiedottaja vastaa. Matrikkelista kootaan mahdollisesti myös painettu versio. HUOM! Jäsenmatrikkeliin osallistumisessa ei ole aikarajaa ja infoamme hyvissä ajoin, jos suunnittelemme painettua.

SAy:n JÄSENMATRIKKELIN OHJE
– osallistumalla matrikkeliin jäsen antaa luvan SAy:lle käyttää annettuja tietojaan ja kuvia myös mahdollisesti tulevaisuudessa tehtävässä painetussa matrikkelissa

– tiedot: Jäsenen nimi, ammattinimeke (halutessa), syntymäaika, 2-3 lausetta suhteestaan akvarelliin, mahdollinen kotisivuosoite

– kuvat: Jäsenen kuva, max 3 teoskuvaa (tiedostokoko yli 1Mt (1000kt))

– matrikkelin hinta: aloitusmaksu 10€, päivitys 20€
(perustaja-, kunniajäsenille ja kunniapuheenjohtajille matrikkeliin osallistuminen on kulutonta)

– maksutiedot: SAy:n tilille FI73 1426 3000 1079 77. Viitenumero on 4420.

– HUOM! tiedot ja kuvat sekä kopio maksukuitista tulee lähettää tiedottajalle (tiedottaja.say@gmail.com)