Sivut

JUHLAT / BILEET / PARTY / FEST / HÏEJE – Joensuun kuvataidefestivaali 27.9. – 25.11.2018

JUHLAT / BILEET / PARTY / FEST / HÏEJE – Joensuun kuvataidefestivaali 27.9. – 25.11.2018

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto (SKjL) viettää 80-vuotisjuhlavuottaan järjestämällä Joensuussa kaksi kuukautta kestävän kuvataidefestivaalin. JUHLAT / BILEET / PARTY / FEST /HÏEJE – kuvataidefestivaalia luonnehtii monimediaalinen lähestymistapa. Perinteisen kuvataiteen (maalaus, kuvanveisto, grafiikka, valokuva) lisäksi festivaali tarjoaa yhteisötaidetta, video- ja valotaideteoksia sekä performansseja.

Yhtenä osana festivaalia on Akvarelli NYT -näyttely Taidekeskus Ahjossa. Se on SKjL:n ja Suomen Akvarellitaiteen yhdistyksen (SAy) yhteistyönä toteuttama akvarellitaiteen non-stop videoprojisointi. Teokset on koottu avoimella kutsulla, joka on osoitettu kaikille ammattilaisille ja harrastajille liiton 80-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Näyttely koostuu yli sadasta akvarellista, jotka käsittelevät festivaalin teemaa.

AVAJAISET ke 26.9.
Taidemuseo Onni klo. 18.00.
Taidekeskus Ahjo klo. 19.00.
Galleria Kohina klo. 20.00.

Taidekeskus Ahjo
Kirkkokatu 23, 80100 Joensuu
ti 10–16, ke 10–20, to–su 10–16
www.taidekeskusahjo.net

Yhteistyössä SKjL, Taidekeskus Ahjo, SAy

KUTSU
OHJELMAESITE
TIEDOTE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook