Eesti Akvarellistide Ühenduse – näyttelykutsu

Tervetuloa mukaan Eesti Akvarellistide Ühenduse näyttelyymme

LÖYTÖRETKI    5.02 – 27.03.2019   Vörun Kulttuuritalossa

www.vorulinnagalerii.ee

Otsikkoa LÖYTÖRETKI voi tulkita hyvin vapaasti, mutta näyttelyn nimen mukaisesti valinnassa ovat ensisijalla sellaiset työt, jossa näkyy tekijän kiinnostus kokeilla ja löytää, etsiä uusia sisällöllisiä tai teknisiä ratkaisuja.

Suomen Akvarellitaiteen yhdistys  ry – 10 työtä.

Koko tai muoto on vapaa, mutta maalauksen lyhyempi sivu ei saa olla alle 50 cm!

Maalaukset voi varustaa passepartoulla ja taustapahvilla. Myös pleksikehykset sallitaan.

Ripustusmaksu on 30.- /osanottaja. EAÜ toimittaa laskun hyväksytyille.

Jokaisen työn taakse teostietolappu.

Miten toimitaan: Näyttelysta kiinnostuneet Say:n jäsenet voivat lähettää

viimeistään su 30.12. kuvan 1-2 teoksista. Mukaan  taiteilijan yhteystiedot, teoksen mitat, teoksen nimi ja valmistumisvuosi osoitteeseen: reinmagar@gmail.com

ja EAÜ-n näyttelytoimikunta valitsee työt  tammikuun alkuviikkolla ja tekee päätoksen 7.01.2019. Sen jälkeen työt kootaan Say:n ilmoittamaan paikkaan ja EAÜ järjestää kuljetukset Tallinnaan myöhemmin sovittavan aikataulun mukaan.

Taiteilija vastaa itse töiden vakuuttamisesta.

Järjestäjä saa käyttää kuvia teoksista nettigalleriassa, tiedotteissa ym ilman tekijänkorvauksia.

Avajaiset ovat 5.02. klo 14.00. Näyttely on avoinna joka viikonpäivä Vörun Kulttuuritalon toiminnan aikana 9-22. Mahdollinen myynti tapahtuu ostajan ja tekijän kesken, ei provisiota. Kaikki näyttelyn työt kuvataan ja kootan yhteen pdf-katalogin sekä verkossa käyttetavaksi.

Tärkeä tieto: Matka Vöruun on 260 km, autolla noin 3,5 tuntia. Jos löytyy kiinnostuneita  osallistumaan avajaisiin, niin on mahdollisuus järjestää bussikuljetus niin, että matkustajat ehtivät viimeisellä laivalla Helsinkiin!  Tarvittaessa lisätietoja.

Anneliis Vabul                                             Rein Mägar
EAÜ esinaine                                               EAÜ näyttelytoimikunta
anneliis@allaprima.eu                               reinmagar@gmail.com
–                                                                   +372 56 632 347