Osallistu Võrun näyttelyyn 4.2.-29.3.2020

Eesti Akvarellistide Ühenduse kutsuu Suomen Akvarelliataiteen yhdistys ry:n osallistumaan kanssaan näyttelyyn 4.02 – 29.03.2020 Võrun Kulttuuritalossa.

Näyttelyn teemana on MYRSKY. Sitä voidaan käsitellä monin tavoin. Perhosen siivenisku maapallon yhdellä laidalla voi aiheuttaa hurrikaanin sen toisella puolella. Äärimmäisten tapahtumien väliin mahtuu monia hetkiä, tapahtumia, mielikuvia ja niiden tulkintoja. Tärkeintä on värimyrsky paperilla!

EAÜ valitsee Say:n jäseniltä näyttelyyn 10-15 akvarellia. Juryttäjinä toimivat Tuuli Puhvel (Tartu Art College), Orest Kormashov (Tallinn UNI) ja Rein Mägar

Teosten koko on ns kokoarkki 56 x 76 pysty- tai vaakasuoraan. 1-2 teoskuvaa  tulee lähettää 1-2 hyvälaatuisena alle 5Mt kokoisena sekä allaoleva lomake tai vastaavat tiedot täytettynä 24.12 mennessä osoiteeseen reinmagar@gmail.com

EAÜ laskuttaa osallistujilta tuomariston palkkion ja ripustusmaksun yhteensä 40€.

EAÜ-n näyttelytoimikunta valitsee näyttelytyöt tammikuun 2020 alussa ja ilmoittaa tuloksen henkilökohtaisesti mukaan valituille taiteilijoille.

Näyttelyyn valitut työt kootaan Akvartiin, josta EAÜ noutaa ne ja kuljettaa näyttelypaikalle. EAÜ myös palauttaa ne Akvartiin.  Aikataulutiedot myöhemmin.

Taiteilija voi halutessaan varustaa teokset passepartoulla, taustapahvilla tai pleksillä jo Suomessa.

Kaikki näyttelyn työt kuvataan ja kootaan yhteen pdf-katalogiin joka julkaistaan verkossa. Järjestäjällä on oikeus käyttää teoskuvia nettigalleriassa, tiedotteissa ym ilman  tekijänoikeuskorvausta. Taiteilija vastaa itse töiden vakuuttamisesta.

Avajaiset ovat 4.02. klo 15.00. Halukkaille järjestetään kuljetus Tallinnasta Võruun avajaisiin ja takaisin.

Näyttely on avoinna päivittäin Võrun Kulttuuritalossa klo 9-22. Mahdollinen myynti tapahtuu ostajan ja tekijän kesken, ei provisiota.

Matka Võruun on 260 km, autolla noin 3,5 tuntia. EAÜ voi järjestää edestaikaisen bussikuljetuksen siten, että osallistujat ehtivät viimeisellä laivalla Helsinkiin!

www.vorulinnagalerii.ee

Täältä löytyy vielä ohjeet teosten merkitsemiseen:

Võryn näyttelyn ohjeet