Hakuohjeet SAy:n vuosinäyttelyyn 2020 Kotkassa

Paikka: Galleria Uusikuva

Satamakatu 9, 48100 Kotka

puh. 0505772718

Avoinna:  ti 12-18, ke 12-20, to-pe 12-18, la 12-15, su ja ma suljettu.

Avajaiset:          Perjantai  14.8. klo 17-19

Osallistuminen

Vuosinäyttelyn 2020 teema on AALLON HARJALLA.  Annettua teemaa saa tulkita vapaasti. Kukin taiteilija voi osallistua 1-3 teoksella, jotka ovat vuosilta 2017-2020 ja joita ei ole aiemmin esitetty toisessa SAy:n näyttelyssä. Teoksen suurin koko on 56cmx76cm (koko arkki). Teokset näyttelyyn valitaan anonyymisti jurytyksen perusteella. Juryttäjinä toimivat kuvataiteilijat Saara Vainio ja Aleksandra Hintsala.

Ilmoittautuminen

Kuvat teoksista lähetetään sähköpostilla 8.6. klo 24.00 mennessä osoitteeseen vuosinayttely@gmail.com niin, että kuvat ovat erillisenä liitetiedostona jpeg tai pdf muodossa kooltaan 1- 3 Mt. Tekijän nimi ei saa näkyä kuvassa. Teoskuvatiedostot nimetään numerolla ja sähköpostiin kirjoitetaan teosnumeron kohdalle teostiedot (esim. 1. teoksen nimi, koko, vuosi, hinta). Samassa sähköpostissa ilmoitetaan taiteilijan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä kuitti maksetusta jurytysmaksusta. Myös vuoden 2020 jäsenmaksu tulee olla maksettuna ennen ilmoittautumista.

Mikäli digitaalinen toimitus ei ole mahdollinen, teoksen kuvat voi lähettää myös postitse tulostettuina A 4 koossa tai hyvänlaatuisina valokuvina osoitteeseen:

Galleria Uusikuva, Satamakatu 9, 48100 Kotka.

Kuvien taakse tulevat vaaditut teos- ja taiteilijatiedot. Postin tulee olla perillä 5.6., jotta kuvat ehtivät jurytykseen. Mukaan liitetään kopio jyrytysmaksukuitista.

Näyttelyyn valitut taiteilijat ja teokset ilmoitetaan sähköpostilla viikolla  27.

Maksut

Jyrytysmaksu on 30,- ja se maksetaan ennen teoskuvien lähettämistä SAy:n tilille FI7314263000107977, viitenumero 673.

Ripustusmaksu on 30,- euroa näyttelyyn valituista 1-3 teoksesta maksetaan SAY:n tilille FI7314263000107977, viitenumero 686

Ripustus

Näyttelyyn hyväksytyt teokset varustetaan kaikilta sivuilta 5,5 cm leveällä valkoisella tai luonnonvalkoisella passepartoulla. Mikäli maalaus kiinnitetään pahville tausta tulee olla vähintään 5 cm työn yli kaikilta sivuilta. Maalauksissa tulee teosta suojaava lasi tai vastaava sekä valkoiset tai hopanväriset kehykset.

Teoksen taakse tulee kiinnittää pysyvä SAy:n teostietolappu sekä toinen samanlainen teipillä irrotettava teostietolappu käytettäväksi luetteloinnin apuna. Teostietolaput ovat sähköisinä SAy:n sivuilla.

Töiden tuonti

Näyttelyyn valittujen teosten tuonnissa Galleria Uusikuvaan on seuraavat mahdollisuudet:

• Taiteilija tuo itse näyttelyyn valitut teokset Kotkaan Galleria Uusikuvaan viikolla 32 gallerian aukioloaikoina.
  • Taiteilija tuo näyttelyyn valitut teokset 11.8. klo 10-14 välisenä aikana SAy:n varastolle os. Hämeentie 157, 3. kerros. SAy järjestää teosten kuljetuksen Galleria Uusikuvaan.
  • Taiteilija postittaa näyttelyyn valitut teokset os. Galleria Uusikuva, Satamakatu 9, 48100 Kotka. Postitukseen mukaan tieto: Postin palvelupiste: K-Market, Hyvätuuli, puh. 0505772718. Postin tulee olla perillä viimeistään 12.8. Teokset voi toimittaa myös Matkahuollon kautta em. osoitteeseen ja palvelupisteeseen.

Näyttelyn purku

Näyttely puretaan 12.9. klo 15. alkaen. Teosten noutamisessa on seuraavat vaihtoehdot:

Taiteilija voi noutaa teoksensa 12.9  klo 15-17 näyttelytilasta.

Teokset, jotka kuljetettiin SAy:n  varastolta, kuljetetaan takaisin samaan Hämeentien varastoon.  Teokset voi noutaa SAy:n varastolta ma 14.9. klo 15-17.

Postitse tulleet teokset palautetaan tarvittaessa postitse.

Muut tiedot

Näyttelystä tehdään teos- ja taiteilijaluettelo. Teokset valokuvataan ja laitetaan SAy:n www -sivuille. Galleria Uusikuva on oikeutettu perimään myyntihinnasta 20 %:n välitysprovision.

Yhdistys ei vakuuta teoksia. Taiteilijat vastaavat teostensa osalta vakuutuksista kuljetusten, varastoinnin ja näyttelyn aikana. SAy saa käyttää hyväksytyistä teoksista otettuja kuvia näyttelyjä koskevissa tiedotteissa, nettisivuilla yms. Käytöstä ei makseta käyttökorvauksia eikä Kuvasto-maksuja.

Tiedustelut:

Riitta Halttunen-Sommardahl,  SAy:n näyttelytoimikunnan pj.

puh. 0503019126, riitta-halttunen-sommardahl@elisanet.fi