SAy:n sääntömääräinen kevätkokous zoom-etäkokouksena 5.9.2020

Yhdistyksen kevätkokous 2020

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään 5.9.2020 klo 10-11 etäkokouksena Zoom-sovelluksen kautta.

Avaa kokouksen esityslista tästä linkistä

Ohjeet Zoom-kokoukseen osallistumiseen:

Zoom-videokokoukseen osallistuminen edellyttää ilmaisen sovelluksen lataamista tietokoneellesi täältä: https://zoom.us/. Zoom-kokoukseen osallistuminen tapahtuu sähköpostiin ennen kokouksen alkamista lähetetyn linkin kautta.

Kokouksessa käsitellään:

Vuoden 2019 toimintakertomuksen esittely, vuoden 2019 tilinpäätöksen esittely, toiminnantarkastajan lausunnon esittely, tilinpäätöksen vahvistaminen ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille.

Äänestäminen ja vastuuvapauden hyväksyminen:

SAy julkaisee nähtäväksi kotisivuillaan vuoden 2019 toimintakertomuksen, tilinpäätöksen ja toiminnan tarkastajan lausunnon.

Tiedostot voi avata seuraavista linkeistä:

Toimintakertomus 2019

Yhdistyksen tilinpäätös 2019

Vastaa 31.7.2020 mennessä!

Pyydämme lähettämään yllä mainittuja dokumentteja koskevan hyväksymisen, kommentit ja kysymykset joko sähköpostina osoitteella sihteerisay@gmail.com tai postitse: Suomen Akvarellitaiteen yhdistys ry, PL 158 , 00101 HELSINKI.

Sekä sähköpostin että postitetun lähetyksen tulee olla perillä viimeistään 31.7.2020.