Pages Navigation Menu

ECWS Symposium 2021

ECWS Symposium 2021

XXIV ECWS-Näyttely ja Symposium Ulmissa Saksassa

 

Näyttely: 16.9-31.12.2021
Symposium: 15.9-19.9.2021

 

Jurytykseen voi tarjota enintään kolme vuosilta 2019-2021 olevaa teosta, joka ei ole aiemmin ollut esillä toisessa näyttelyssä tai jota ei ole julkistettu. Sääntöjen mukaisena vaatimuksena on vapaa oma aihe. Opetustilanteissa maalattuja teoksia ei hyväksytä.

Työn koko (kuvapinta eli maalattu pinta) on 35 x 50 cm tai 50 x 70 cm joko pysty- tai vaakakuva. SAy:n jäsenet voivat lähettää teoskuvat 31.3.2021 klo 24.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen sihteerisay@gmail.com. Jurytettävät teokset valitaan teoskuvien perusteella anonyymisti. Juryttäjinä toimivat kuvataiteilijat, taidemaalarit Mika Törönen ja Valentina Näsi. Jurytysmaksu on 30 euroa. Maksa jurytysmaksu ennen teoskuvien lähettämistä SAy:n tilille FI73 1426 3000 1079 77, viitenumero 929.

Lähetä teoskuvat erillisenä liitetiedostona joko jpeg- tai pdf -muodossa (2-5 Mt). Nimeä teoskuvat järjestysnumerolla ja kirjoita teostiedot sähköpostiin. Laita kaikki teoskuvat samaan sähköpostiin. Vaadittavat teostiedot: taiteilijan nimi, teoksen nimi, koko, vuosi, myyntihinta ja tiedoston nimi. Lähetä samassa sähköpostissa yhteystietosi: taiteilijan nimi, sähköposti ja puhelinnumero. Laita sähköpostiin mukaan kuva jurytysmaksun kuitista. Näyttelyyn valituille taiteilijoille lähetään myöhemmin tiedot teosten toimittamisesta.

ECWS-näyttelyyn valittujen taiteilijoiden osallistumismaksu on 100 euroa. Osallistumismaksu sisältää osallistumisen, kehystyksen, teosten valokuvauksen, katalogin sekä avajaisseremoniaan osallistumisen. XXIV ECWS -symposiumiin 15.9.–19.9.2021 osallistuminen maksaa 150 euroa ja se sisältää tervetuliaislahjan, dokumentit, tapahtumiin ja demoihin osallistumisen, opastuksen kaupunkiin sekä illallisen. Lisäksi on mahdollista osallistua maksullisiin workshopeihin. Symposiumiin ilmoittautumisesta sekä maksamisesta tiedotetaan myöhemmin keväällä SAy:n nettisivuilla. Osallistuminen symposiumiin on mahdollista ja hieno kokemus, vaikka oma akvarelli ei olisikaan näyttelyssä.

 

 


 

Facebook