Pages Navigation Menu

Suuri Maalaustapahtuma 10.7. 2021

Suurta Maalaustapahtumaa 2021 vietetään maalaamalla ulkona!

Suurta Maalaustapahtumaa vietetään taas 10.7. Helene Schjerfbeckin syntymäpäivän kunniaksi! Kuvataiteen päivä järjestetään tänä vuonna jo 11. kerran.

Koronatilanteen vuoksi Suuren Maalaustapahtuman Helsingin päätapahtumaa ei tänä vuonna järjestetä. Sen sijaan tapahtumaa koordinoiva SAy kannustaa osallistujia ympäri Suomen lähtemään ulos maalaamaan ja koronatilanteen salliessa järjestämään pieniä, ulkona tapahtuvia ja turvallisia tapahtumia!

SAy osallistuu tänä vuonna tapahtumaan etenkin valtakunnallisen tiedottamisen osalta sekä alueellisten pienempien tapahtumien järjestämisessä. Tapahtumatietoja aletaan päivittää nettisivuille kesäkuun alusta lähtien. Jos haluat lisätä tapahtumasi tiedot Suuren Maalaustapahtuman nettisivuille, lähetä ne sähköpostitse osoitteeseen maalaustapahtuma@gmail.com. Ilmoitathan tapahtuman viimeistään 8.7.

Maalaustapahtumapäivänä voit julkaista kuvan teoksestasi tai tapahtumastasi Suuren Maalaustapahtuman Facebook-sivuilla https://www.facebook.com/maalaustapahtuma/ tai Instagramissa www.instagram.com/maalaustapahtuma #maalaustapahtuma2021.

Suuri Maalaustapahtuma seuraa koronatilanteen etenemistä, mikä saattaa vielä vaikuttaa tapahtumien toteutumiseen. Muutoksista tiedotetaan nettisivuilla ja some-kanavilla lähempänä heinäkuuta. Maalaustapahtuman osallistujia ja tapahtumien järjestäjiä pyydetään noudattamaan voimassa olevia koronarajoituksia ja hygieniaohjeistuksia.

Kohta päästään taas maalaamaan yhdessä ulkona!

Yhteystiedot: maalaustapahtuma@gmail.com

Kuvassa Helene Schjerfbeck maalaamassa Skepparträdgårdenissa.
Kuva: Einar Reuter, Länsi-Uudenmaan museo / Västra Nylands Museum.