Pages Navigation Menu

Metsä-näyttelyn hakuaikaa jatkettu 20.10. saakka!

Kutsunäyttely Virossa teemana ”Metsä” -hakuohjeet

Viron Akvarellitaiteen Yhdistys kutsuu SAy:n osallistumaan yhteisnäyttelyyn ”Metsä” 29.11.2021-25.02.2022 Võrun kaupungin galleriassa.

Hakuohjeet:

Näyttelyyn voi hakea 1-3 teoksella, jotka ovat vuosilta 2018-2021. Teoksen koko on 50×70 cm tai 56x76cm (lyhyt sivu ei alle 50cm).

Näyttelyn kuraattoreina ja juryttäjinä toimivat Anneliis Vabul, Rein Mägar, Orest Kormashov. Juryttäjät valitsevat SAy:ltä 25-30 teosta sähköpostiin lähetettyjen kuvien perusteella. Teoskuvat tulisi lähettää sähköpostitse 20.10.2021 mennessä osoitteisiin:
tuuli.puhvel@pallasart.ee
orest.kormashov@gmail.com
reinmagar@gmail.com

Kuvien tulisi olla jpeg- tai pdf-muodossa ja kooltaan 1-3 Mt. Kuviin tulisi liittää teostiedot: taiteilijan nimi, teoksen nimi, mitat ilman kehyksiä/paspiksia (korkeus x leveys), valmistumisvuosi, ja myyntihinta kehyksineen.

Osallistumismaksu:
Jyrytysmaksu on 15,-. Maksa se ennen teoskuvien lähettämistä tilille: EE962200001101076505 (saaja-Rein Mägär, SWEDBANK AS, LIIVALAIA 8, 15040 TALLINN, SWIFT kood / BIC: HABAEE2X, Reg.nr. 10060701 viestikenttään METSÄ-2021 ja oma nimesi. Ripustusmaksu on 30,- euroa näyttelyyn valituista 1-3 teoksesta.

Töiden toimittaminen:
Taiteilijat itse toimittavat näyttelyyn hyväksytyt työt kehystettyinä ja hyvin pakattuina (esimerkiksi kuplamuovi ja pahvikartonki ympärillä) valmiina kuljetettavaksi Viroon. Kiinnitä kehyksen taakse hyvin myös SAy:n teostietolappu. Teostietolaput ovat sähköisinä SAy:n sivuilla: akvarellitaiteenyhdistys.fi/jäsenet/muu info.

Lisätietoa valituille taiteilijoille:
Yhdistys ei vakuuta teoksia. Taiteilijat vastaavat  itse teostensa osalta vakuutuksista kuljetusten, varastoinnin ja näyttelyn aikana. SAy saa käyttää hyväksytyistä teoksista otettuja kuvia näyttelyjä koskevissa tiedotteissa, nettisivuilla yms. Käytöstä julkaisuissa ei makseta korvauksia ja osallistuja antaa siihen luvan jurytykseen osallistumalla.