Pages Navigation Menu

By-Rules and Privacy Policy

A summary of the Society by-rules can be downloaded here.

 

Privacy and Security

  1. The membership register is administered by the Finnish Watercolour Society, PO Box 158, 00101 Helsinki
  2. The membership register is administered by a designated person.
  3. The register is used for communications between the Society and members as well as constituting the board and committees.
  4. The information on the website gallery is information given and administered by individual members themselves.
  5. Information in the register will only be disclosed to each member themselves. No information will be disclosed outside the EU or the European Economic Area.

 

SAy:n jäsenrekisteri ja EU:n yleinen tietosuoja-asetus (astui voimaan 25.5.2018)

SAy tallentaa jäseniltään etu- ja sukunimen, postiosoitteen, puhelinnumeron sekä mahdollisen sähköpostiosoitteen, jotka jäsen on antanut hakiessaan yhdistykseen. Jäsenrekisteriä pitää yllä ja päivittää (jäsenen omasta ilmoituksesta) SAy:n sihteeri sihteerisay@gmail.com. Say kerää jäesniltään vain toiminnan kannalta välttämättömät tiedot. Jäsenrekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille ellei jäsenen kanssa niin ole tapauskohtaisesti sovittu. Rekisteriin sisältyviä henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

SAy käyttää jäsentensä antamia tietoja vain sisäiseen tiedottamiseen ja yhdistyksen hallinnon ja toimikuntien muodostamiseen. Jäsenkirje, jäsenlaskut sekä mahdolliset muut tiedotteet lähetetään sähköpostin kautta. Jäsenkortit (SAy ja Skjl) sekä halukkaille jäsenlehti lähetetään postin kautta neljästi vuodessa. Näyttelyiden takia saatamme olla esim. valittuihin yhteydessä myös puhelimitse. Jäsenen erotessa hänen tietonsa poistetaan rekisteristä. Jäsenrekisteri on sähköisessä muodossa sihteerillä (ylläpito, jäsenkortit), rahastonhoitajalla (jäsenmaksut), tiedottajalla (jäsenlehti) sekä jäsenlehden painolla (Arkkimetodi, jäsenlehtien postitus).

Facebook