SAy:n tiedote: jäsenlehtien siirtyminen sähköiseksi ja syyskokous 7.11.2020

Jäsenlehdet toimitetaan ensisijaisesti sähköisenä

Yhdistyksen hallitus päätti edellisessä kokouksessaan siirtyä jäsenlehtien toimittamisessa ensisijaisesti sähköiseen muotoon kustannusten säästämiseksi. Sähköinen jäsenlehti lähetetään jäsenistölle pdf-tiedostona sähköpostitse ja sitä pääsee lukemaan myös nettisivuilta: Jäsentiedotteet

Jos kuitenkin haluat jäsenlehden paperisena versiona postitse, hallitus pyytää ystävällisesti ilmoittamaan siitä sähköpostitse osoitteeseen tiedottaja.say@gmail.com.

Lähetämme paperisen tiedotteen asiasta jäsenille, jotka eivät ole ilmoittaneet sähköpostiosoitettaan.

Sääntömääräinen kevätkokous pidetään syyskokouksen yhteydessä 7.11.2020

Koronaviruspandemian vuoksi yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous on siirretty ja se pidetään yhdistettynä syyskokoukseen 7.11.2020 Kaapelitehtaan Hima&Sali-ravintolassa. Hallitus tiedottaa tarkemmin syyskokouksen aikataulusta ja sisällöstä myöhemmin.