Pages Navigation Menu

SAy:n jäsenmatrikkeli – K

Kallas, Tuula

s. 1968
kuvataideohjaaja, kuvataiteilija
Rauma

 

 

Akvarellien maalaaminen vaatii herkkyyttä, päättäväisyyttä ja hetkessä elämistä. Luotan intuitiooni. Inspiroidun luonnon kauneudesta ja ihmisten kohtaamisesta.

www.tuulakallas.com

Polyfoniaa 1 Valkeaa unelmaa Ylpeys ja ennakkoluulo

 

 

 

 

 


 

Kimiläinen, Anne

s. 1956
kuvataiteilija (AMK)
Pori

 

 

Työni pohjautuvat havaintoon ympäristöstä, usein ulkosaariston kallioilta tai siirtolapuutarhan kasveista. Haluan töitteni välittävän kokemuksen ajasta, keskittymisen hetken ja siinä tehtävässä vesiväri toimii erinomaisesti ilmaisussani.

www.annekimilainen.com

Grönvik2, vesiväri, 26x36, 2018 Långskär, vesiväri, 26x36, 2018 Saderintama, vesiväri, 26x36, 2018

 

 

 

 

 

 


 

Kokko-Alakärppä, Jaana

s. 1964
kuvataiteilija
Oulu

 

 

Olen vapaa kuvataiteilija, seitsemän lapsen äiti ja Vedic Art -opettaja Oulusta. Perheellisenä koen lapsen aseman tässä yhteiskunnassa erittäin haasteellisena. Tämä osa-alue erityisesti on sydäntäni lähellä. Näin lapsen aitous ja maalaustekniikkani alkuperäisyys solmivat seesteisen ja puhuttelevan yhtäläisyyden. Pyrin taiteellani tuomaan esille erilaisia näkökantoja unohtamatta sen kauneutta. Viestitän tunnepohjalta syvällisesti symbolista piiloviestintää käyttäen. Luonto ja ihmisen vuoropuhelu inspiroi minua taiteessa. Maisema ja ihminen lopulta muuttuvat sisälläni sielunmaisemakseni, jonka tunnelma välittyy teoksissani.

Tekniikoitani ovat pääasiassa akvarelli, tempera, öljy, akryyli ja grafiikka. Akvarellitekniikka kiehtoo minua suuresti sen monivivahteisuuden ja herkkyyden vuoksi.

www.artfermaatti.fi

Susityttö, Akvarelli paperille 2017. First milk, Akvarelli paperille 2018.

 

 

 

 

 


 

Korhonen, Mervi

s. 1971

Kuopio

 

 

Minua kiehtoo akvarellien monipuolisuus, herkkyys ja toisaalta yllätyksellisyys. Maalaustyylini on usein tarkka ja yksityiskohtainen, mutta annan tilaa myös värien vapaammalle leikille paperilla. Aina ei onnistu, mutta usein maalaamisen into vie mukanaan ja unohdan kaiken muun.

https://www.mervikorhonen-art.com

 

 

 

 

 

 


 

Koskiniemi, Marja

s. 1948
akvarellitaiteilija
Laihia/Tukholma

 

 

Akvarellin haasteellisuus ja yllätyksellisyys kiehtoo minua. Vapaa, spontaani maalaustapa vaatii rohkeutta ja keskittymistä. Minun akvarellini ovat todellisuuden ja alitajunnan välistä dialogia. En halua vain maalata kauniita kuvia, vaan toivon, että minun teokseni jollain tavalla koskettavat katsojaa. 

www.koskiniemi.net

 

 

 

 

 


 

Kuhalampi, Pasi

s. 1963
kuvataiteilija
Vaasa

 

 

Olen vaasalainen akvarellitaiteilija. Akvarelli on herkkä ja samalla moderni. Aina ei tiedä mihin teos vie…

www.kuhalampi.fi

MyrskyVene

 

 

 

 

 

 


 

Facebook