Pages Navigation Menu

Jäsenyydet ja jäsenedut

SAy on Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäsenyhdistys

Vuonna 1938 perustettu Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto (SKjL) on alueellisten taiteilijaseurojen kattojärjestö ja edunvalvoja. Liittoon kuuluu 56 eri puolilla maata toimivaa kuvataiteilijayhdistystä, jotka yhteenlaskettuna edustavat 7.500 kuvataiteilijaa.

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liitto rakentaa toiminnallaan yhteisöjen välisiä verkostoja, joita hyödyntäen se tähtää hyvien käytäntöjen ja vertaisuuden kokemuksien luomiseen ja levittämiseen. Liitto tarjoaa jäsenilleen jäsenpalveluina jäsenilleen mm. neuvonta- ja koulutuspalveluita.

Liitto ylläpitää Helsingissä ikkunagalleria, Galleria SEINÄ:ä, joka esittelee liiton jäsenyhteisöihin kuuluvien kuvataiteilijoiden töitä vuoden jokaisena päivänä. Liiton taiteilijaresidenssi Karjalohjalla tarjoaa taiteilijoille paikan vapaa-ajan viettoon ja työstä palautumiseen.

SAy:n taiteilijajäsenet saavat SKjL:n sähköisen tai paperisen jäsenkortin.

Avaa linkistä ohjeet SKjL:n sähköisen jäsenkortin käyttöönottamiseksi.

Lue lisää SKjL:n toiminnasta ja eduista: www.skjl.fi

SAy on ECWS:n jäsen

ECWS (European Confederation of Watercolour Societies) on eurooppalaisten akvarellitaiteen yhdistysten muodostama yhteisö, johon kuuluu 14 jäsenyhdistystä eri puolilta Eurooppaa. Jäsenjärjestöt vastaavat vuorotellen kansainvälisen näyttelyn ja sen yhteydessä pidettävän symposiumin järjestelyistä.  ECWS -näyttelyt ovat suosittu akvarellitaiteilijoiden kohtaamispaikka. SAy:n jäsenet voivat hakea mukaan vuosittain järjestettäviin ECWS -näyttelyihin.

SAy:llä on kunnia järjestää vuoden 2024 ECWS näyttely Tampereella.

Lue lisää ECWS:n toiminnasta: www.ecws.eu

SAy on AKVART galleriaosuuskunnan jäsen

AKVART galleria on osuuskunnan ylläpitämä akvarellitaiteeseen erikoistunut galleria Helsingin Töölössä. SAy ja AKVART ovat yhteistyökumppaneita, joiden yhteinen tavoite on akvarellin ilosanoman levittäminen.

AKVART galleria tarjoaa SAy:n jäsenille alennuksen galleriavuokrasta.

Lue lisää gallerian toiminnasta ja ajankohtaisista näyttelyistä: www.akvart.fi

Haluatko ajankohtaista tietoa AKVARTin näyttelyistä ja toiminnasta? Lähetä pyyntö osoitteeseen: galleriaakvart[at]gmail.com

 

Akvarellikursseilla oppii uusia tekniikoita

SAy:n jäsenet saavat 10 % alennuksen kaikista yhdistyksen nettisivuilla esitellyistä akvarellikursseista. Tarjolla on kokeneiden opettajien lähi- ja etäkursseja ympäri vuoden. Avaa linkistä kurssisivu.

 

Jäsenkortilla ilmaiseksi museoon

SAy:n jäsenet pääsevät jäsenkorttia näyttämällä useisiin taidemuseoihin ilmaiseksi tai alennettuun hintaan Suomessa ja ulkomailla.

 

Taiteilijaresedenssissä ympäristö inspiroi

SAy:n jäsenet voivat hakea residenssiin esimerkiski Taidekeskus Järvilinnaan. Residenssihuoneita on viisi, joista yksi on omilla mukavuuksilla varustettu yksiö perhekäyttöön. Tarkemmat tiedot ja hakuohjeet heidän nettisivuillaan. Taidekeskus sijaitsee noin 15 km Jyväskylän pohjoispuolella.

 

Jäsenetuna alennusta taiteilijatarvikkeista

SAy:n jäsenet saavat alennusta ainakin seuraavista taiteilijatarvike ja kehystysliikkeistä:

Life Art Oy, Fredrikinkatu 20, 00120 Helsinki, myöntää SAy:n jäsenille 10 %:n alennuksen kehystyksistä ja ripustuskiskoista.

Taidetarvikeliike Diverse tarjoaa Say:n jäsenille 10 % alennusta akvarellituotteistaan. He myös toimittavat tarvikkeita ympäri Suomen postitse (minkä tilaaja siis maksaa). Yhteystiedot: Uudenmaankatu 11, 00120 Helsinki, shop@diverse.fi, www.diverse.fi, puhelin 045-848 5005. Diversessä on mahdollista vierailla ryhmittäin (huom alan opettajat), jolloin he esittelevät erilaisia värejä, papereita, siveltimiä. Tämä on ilmaista; soittamalla voit sopia ajasta.

Taidetarvike Artlo, Gummeruksenkatu 9, 40100 Jyväskylä, tarjoaa jäsenille 10 % alennuksen.

Frimodig Kehys Oy, Annakatu 20, 00120 Helsinki, tarjoaa jäsenille 10 % alennuksen.

Sälekarin kirjapaino Oy, Turuntie 24, 31400 Somero, tarjoaa jäsenille 10 % alennuksen.

Tempera Oy, Uudenmaankatu 16, 00120 Helsinki, tarjoaa laajan akvarellituotteiden valikoiman sekä jäsenalennuksen normaalihintaista tuotteista.

Taidekehystämö Snow White Oy, Hämeentie 2 M 1, 00530 Helsinki, 040-5038890, tarjoaa jäsenille 10 % alennuksen.
Farbe Oy, (Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 C, 2. krs, Helsinki) tarjoaa jäsenille 20 % alennuksen normaalihintaisista taiteilijatarvikkeista.

 

Facebook