Pages Navigation Menu

Jäsenyydet ja jäsenedut

Suomen Akvarellitaiteen yhdistys on jäsenenä seuraavissa järjestöissä

-SKjL Suomen Kuvataidejärjestöjen liitto ry, www.skjl.fi

-ECWS European Confederation of Watercolour Societies, www.ecws.eu

-AKVART galleriaosuuskunta, www.akvart.fi

 

 

Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäsenedut

NÄYTTELYT: Taiteilijat voivat hakea sekä SKjL:n jäsenyhdistysten taiteilijoille tarkoitettuihin näyttelyihin
NEUVONTA: SKjL neuvoo ja ohjaa jäsenyhdistyksiään taiteilijan arkeen liittyvissä ongelmissa.
Yhdistykset voivat saada Suomen Taiteilijaseuran lakiasiain neuvontapalvelua ottamalla ensin yhteyttä liiton toimistoon.
ASPAN ATELJEE: Karjalohjan Vilniemessä sijaitseva Aspan ateljee on tarkoitettu ensi sijassa liiton jäsenyhdistysten taiteilijoille työskentelyyn ja lomailuun. Aspan ateljeeta voivat hakea Suomessa asuvat kuvataiteilijat. Tiedustelut SKjL:n toimistosta.
JÄSENKORTILLA TAIDEMUSEOON: Liiton jäsenkortilla pääsee ilmaiseksi tai alennettuun hintaan taidemuseoihin Suomessa (käytäntö vaihtelee museoittain).
TAIDE-LEHTI: Liiton jäsenyhdistykset voivat tilata TAIDE-lehden edullisena vuositilauksena jäsenistölleen suoraan Kustannus Oy Taiteesta. HUOM! Tilaus tehdään kimppatilauksena yhdistyksen toimesta.
TAITEILIJATARVIKKEET: Liiton jäsenkortilla saa 20 %:n alennuksen Farbe Oy:n (Kaapelitehdas,
Tallberginkatu 1 C, 2. krs, Helsinki) normaalihintaisista taiteilijatarvikkeista. Myös muista
taiteilijatarvikeliikkeistä voi tiedustella alennuksia.
SKjL:n JÄSENTIEDOTTEET löytyvät täältä

 

ECWS:n jäsenedut

ECWS:n jäsenenä yhdistys pystyy tarjoamaan jäsenilleen mahdollisuuden osallistua vuosittain näyttelyyn, jonka omalla vuorollaan järjestää joku ECWS:n 14 jäsenyhdistyksestä.

 

AKVARTin jäsenedut

AKVART Galleriassa SAy:n jäsenillä on mahdollisuus saada näyttelyaika edullisemmin kuin ulkopuoliset. Jos olet AKVART galleriaosuuskunnan jäsen, saat tilan vielä edullisemmin. Voit liittyä AKVARTin jäseneksi heidän nettisivuillaan.

AKVART Galleria kerää omaa postituslistaansa. Jos jatkossa haluat AKVARTin kutsut omaan sähköpostiisi, ilmoita siitä AKVARTiin osoitteella galleriaakvart@gmail.com otsikolla ”SAy:n jäsenosoitteet”.

 

Yhdistyksen galleria? Vai osuuskunnan galleria?

Aina toisinaan käy ilmi, että jotkut jäsenemme eivät tiedä, että AKVART Galleria ei ole Suomen Akvarellitaiteen yhdistyksen galleria. Sekaannus on ymmärrettävä, sillä sekä yhdistys että osuuskunta tekevät palavan innostuneesti työtä akvarellin arvostuksen nostamiseksi.

AKVART on syntyisin yhdistyksen jäsenten ajatuksesta, että Suomessa tulisi olla akvarellitaiteeseen keskittyvä galleria. Suomen Akvarellitaiteen yhdistyksen säännöt eivät mahdollistaneet sitä, että yhdistys olisi perustanut galleriaa. Niinpä galleriaa varten perustettiin osuuskunta, galleriaosuuskunta AKVART.

Yhdistys ja osuuskunta ovat kaksi täysin erillistä yhteisöä. Niillä on molemmilla omat sääntönsä ja ne molemmat käsittelevät hallituksessaan ja jäsenkokouksissaan omia asioitaan. Niillä on erillinen taloudenpito. Yhdistyksen jäsen ei ole osuuskunnan jäsen ellei ole liittynyt osuuskuntaan. Osuuskunnan jäsen ei ole yhdistyksen jäsen ellei ole liittynyt yhdistykseen.

Niinpä kaikki yhdistyksen asioita koskevat kommentit ja kysymykset tulee esittää yhdistykselle ja kaikki osuuskuntaa koskevat kommentit ja kysymykset tulee esittää osuuskunnalle. Kumpikaan, yhdistys tai osuuskunta, ei voi ottaa kantaa toistensa asioihin. Yhdistys on osuuskunnan jäsen. Osuuskunta on yhdistyksen jäsen. Voimme ottaa kantaa toistemme asioihin ainoastaan jäseninä jäsenkokouksissa.

Toivottavasti tämä selkeyttää asiaa. Ja nyt jatketaan maalaamista.

 

Näiden etujen lisäksi

Life Art Oy, Fredrikinkatu 20, 00120 Helsinki, myöntää SAy:n jäsenille 10 %:n alennuksen kehystyksistä ja ripustuskiskoista.

Taidetarvikeliike Diverse tarjoaa Say:n jäsenille 10 % alennusta akvarellituotteistaan. He myös toimittavat tarvikkeita ympäri Suomen postitse (minkä tilaaja siis maksaa). Yhteystiedot: Uudenmaankatu 11, 00120 Helsinki, shop@diverse.fi, www.diverse.fi, puhelin 045-848 5005. Diversessä on mahdollista vierailla ryhmittäin (huom alan opettajat), jolloin he esittelevät erilaisia värejä, papereita, siveltimiä. Tämä on ilmaista; soittamalla voit sopia ajasta.

Taidekeskus Järvilinna on aloittanut residenssitoiminnan. Residenssihuoneita on viisi, joista yksi on omilla mukavuuksilla varustettu yksiö perhekäyttöön. Tarkemmat tiedot ja hakuohjeet heidän nettisivuillaan. Taidekeskus sijaitsee noin 15 km Jyväskylän pohjoispuolella.

Taidetarvike Artlo, Gummeruksenkatu 9, 40100 Jyväskylä, tarjoaa jäsenille 10 % alennuksen.

Frimodig Kehys Oy, Annakatu 20, 00120 Helsinki, tarjoaa jäsenille 10 % alennuksen.

Sälekarin kirjapaino Oy, Turuntie 24, 31400 Somero, tarjoaa jäsenille 10 % alennuksen.

Päivölän opisto, Päivöläntie 52, 37770 Tarttila (Valkeakoski), Suomessa pidettävistä taidekursseista  jäsenille 10% alennus.

Tempera Oy, Uudenmaankatu 16, 00120 Helsinki, tarjoaa laajan akvarellituotteiden valikoiman sekä jäsenalennuksen normaalihintaista tuotteista.

Taidekehystämö Snow White Oy, Hämeentie 2 M 1, 00530 Helsinki, 040-5038890, tarjoaa jäsenille 10 % alennuksen.
Facebook