Pages Navigation Menu

Jäsenmatrikkeli

Yhdistyksen tavoitteena on saada kaikki jäsenemme verkkoon. Yhdistyksen jäsenluettelo on kuitenkin henkilörekisteri ja julkaistaviin tietoihin tarvitaan aina jäsenen kirjallinen lupa.
Tässä matrikkelissa on niiden jäsenten tiedot, jotka ovat ne itse tänne antaneet. On siis myös sellaisia jäseniä, jotka eivät ole tietojaan tänne luovuttaneet.

Tämä verkossa oleva jäsenien luettelo ei ole sama kuin yhdistyksen jäsenluettelo. Osoitteenmuutokset jäsenrekisteriin tehdään jatkossakin lähettämällä uudet tiedot jäsenasioita hoitavalle henkilölle.

Nimensä mukaisesti jäsenmatrikkeli on jäsenmaksunsa maksaneiden jäsenten matrikkeli. Tilanne tarkistetaan aina vuoden vaihteessa ja galleriasta poistetaan ne, jotka eivät enää ole jäseniä.

Kaikki matrikkelissa olevat maalaukset ovat tekijänoikeuslain alaisia. Lupa maalausten käyttöön tulee aina pyytää taiteilijalta.

Jäsenille alennuksia antavista yrityksistä moni harjoittaa myös nettikauppaa. Tällöin he voivat todeta tilauksen tehneen henkilön jäsenyyden tästä jäsenmatrikkelissa. Jos siis haluat alennuksia nettiostoksista, otathan tämän huomioon.SAy:n JÄSENMATRIKKELIN OHJE

HUOM! Jäsenmatrikkeliin osallistumisessa ei ole aikarajaa ja infoamme hyvissä ajoin, jos suunnittelemme painettua.

– Osallistumalla matrikkeliin jäsen antaa luvan SAy:lle käyttää annettuja tietojaan ja kuvia myös mahdollisesti tulevaisuudessa tehtävässä painetussa matrikkelissa
– Tiedot: Jäsenen nimi, ammattinimeke (halutessa), syntymäaika, paikkakunta, 2-3 lausetta suhteestaan akvarelliin, mahdollinen kotisivuosoite
– Kuvat: Jäsenen kuva, max 3 teoskuvaa (tiedostokoko maksimissaan 1Mt (1000kt)
– Matrikkelin hinta: Matrikkeliin osallistuminen on maksutonta ensimmäisellä kerralla. Matrikkelin uudelleenpäivitys maksaa 5 e. (Maksutiedot: SAy:n tilille FI73 1426 3000 1079 77. Viitenumero on 4420.)
HUOM! tiedot ja kuvat (sekä kopio maksukuitista) tulee lähettää tiedottajalle (tiedottaja.say@gmail.com)


 

Klikkaamalla aakkosista (siniset) voi sukeltaa matrikkeliin. Klikkaamalla yksittäistä kuvaa näet sen suurempana. HUOM! Matrikkeli toimii selaimilla: Mozilla, Safari, Chrome. Joissakin Internet Explore -selaimissa on havaittu yhteensopivuusongelmia, jotka pyrimme korjaamaan.

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J K L M N O P  Q  R S T U V W X  Y  Z  Å  Ä  Ö

 

 

 

 

 

 

Facebook