Kevät- ja syyskokoukset

Yhdistyksen varsinaisia kokouksia ovat kevät- ja syyskokous.

Mikäli yhdistyksen varsinainen jäsenhaluaa saada jonkun asian kevätkokouksessa tai syyskokouksessa käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä sähköpostilla yhdistyksen sihteerille kuukautta ennen kokousta.

Yhdistyksen syyskokous 2020

SAy:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Zoom-sovelluksen avulla etäkokouksena lauantaina 7.11. klo 11.

Syyskokouksen esityslista:

• Kokouksen avaus
  • Kokouksen puheenjohtajan valinta
  • Kokouksen sihteerin valinta
  • Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta
  • Kahden ääntenlaskijan valinta
  • Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
  • Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
  • Valitaan yhdistyksen hallituksen jäsenet ja varajäsenet erovuoroisten tilalle
  • Valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastaja
  • Vaalitoimikunnan valinta
  • Mahdollisten muiden toimihenkilöiden valinta
  • Liittymis- ja jäsenmaksuista päättäminen
  • Seuraavan toimikauden 2021 toimintasuunnitelman hyväksyminen
  • Seuraavan toimikauden 2021 talousarvion hyväksyminen
  • Yhdistyksen aluetoiminta
  • Muut esille tulevat asiat
  • Kokouksen päättäminen

Syyskokouksen virallisen ohjelman jälkeen oheisohjelmaa liittyen jyrytykseen:

• Olof Qvickström: ”DIGIKUVA kotikonstein JYRYTYKSEEN”
  • Marja Mali: ”Näkemyksiä jyrytyksen tarkoituksesta”

Zoom-kokoukseen osallistuminen:

Zoom-kokoukseen pääset seuraavan linkin kautta:

Meeting ID: 897 0457 7750
Passcode: 862482

Zoom-sovellus kannattaa ladata jo etukäteen omalle laitteelle täältä: https://zoom.us/download. Kokoukseen voi osallistua nettiyhteydellä varustetun laitteen (tietokone, älypuhelin tai tabletti) välityksellä. Liittyessäsi kokoukseen, sallithan sovelluksen käyttää ääntä.

Seuraavista linkeistä saat auki yhdistyksen toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2021: (avaa dokumentit klikkaamalla)

Toimintasuunnitelma 2021
Talousarvio 2021

Halutessaan dokumentteja voi kommentoida etukäteen sähköpostitse: sihteerisay@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa!

Yhdistyksen kevätkokous 2020

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään 5.9.2020 klo 10-11 etäkokouksena Zoom-sovelluksen kautta.

Ohjeet Zoom-kokoukseen osallistumiseen:

Zoom-videokokoukseen osallistuminen edellyttää ilmaisen sovelluksen lataamista tietokoneellesi täältä: https://zoom.us/. Zoom-kokoukseen osallistuminen tapahtuu sähköpostiin ennen kokouksen alkamista lähetetyn linkin kautta.

Kokouksessa käsitellään:

Vuoden 2019 toimintakertomuksen esittely, vuoden 2019 tilinpäätöksen esittely, toiminnantarkastajan lausunnon esittely, tilinpäätöksen vahvistaminen ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille.

Äänestäminen ja vastuuvapauden hyväksyminen:

SAy julkaisee nähtäväksi kotisivuillaan vuoden 2019 toimintakertomuksen, tilinpäätöksen ja toiminnan tarkastajan lausunnon.

Tiedostot voi avata seuraavista linkeistä:

Toimintakertomus 2019

Yhdistyksen tilinpäätös 2019

Vastaa 31.7.2020 mennessä!

Pyydämme lähettämään yllä mainittuja dokumentteja koskevan hyväksymisen, kommentit ja kysymykset joko sähköpostina osoitteella sihteerisay@gmail.com tai postitse: Suomen Akvarellitaiteen yhdistys ry, PL 158 , 00101 HELSINKI.

Sekä sähköpostin että postitetun lähetyksen tulee olla perillä viimeistään 31.7.2020.