Kevät- ja syyskokoukset

Yhdistyksen varsinaisia kokouksia ovat kevät- ja syyskokous.

Mikäli yhdistyksen varsinainen jäsenhaluaa saada jonkun asian kevätkokouksessa tai syyskokouksessa käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä sähköpostilla yhdistyksen sihteerille kuukautta ennen kokousta.

Yhdistyksen syyskokous 2020

Sääntömääräinen syyskokous pidetään 7.11.2020 Kaapelitehtaan Hima&Sali-ravintolassa.

Hallitus tiedottaa tarkemmin syyskokouksen aikataulusta ja sisällöstä myöhemmin.

Lämpimästi tervetuloa!

Yhdistyksen kevätkokous 2020

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään 5.9.2020 klo 10-11 etäkokouksena Zoom-sovelluksen kautta.

Ohjeet Zoom-kokoukseen osallistumiseen:

Zoom-videokokoukseen osallistuminen edellyttää ilmaisen sovelluksen lataamista tietokoneellesi täältä: https://zoom.us/. Zoom-kokoukseen osallistuminen tapahtuu sähköpostiin ennen kokouksen alkamista lähetetyn linkin kautta.

Kokouksessa käsitellään:

Vuoden 2019 toimintakertomuksen esittely, vuoden 2019 tilinpäätöksen esittely, toiminnantarkastajan lausunnon esittely, tilinpäätöksen vahvistaminen ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille.

Äänestäminen ja vastuuvapauden hyväksyminen:

SAy julkaisee nähtäväksi kotisivuillaan vuoden 2019 toimintakertomuksen, tilinpäätöksen ja toiminnan tarkastajan lausunnon.

Tiedostot voi avata seuraavista linkeistä:

Toimintakertomus 2019

Yhdistyksen tilinpäätös 2019

Vastaa 31.7.2020 mennessä!

Pyydämme lähettämään yllä mainittuja dokumentteja koskevan hyväksymisen, kommentit ja kysymykset joko sähköpostina osoitteella sihteerisay@gmail.com tai postitse: Suomen Akvarellitaiteen yhdistys ry, PL 158 , 00101 HELSINKI.

Sekä sähköpostin että postitetun lähetyksen tulee olla perillä viimeistään 31.7.2020.