Pages Navigation Menu

Akvarellikurssi Nummelan Päivölässä

Akvarellikurssi Nummelan Päivölässä

Hiidenveden ja hiljaisen harjumaiseman kosketuskohtaan vuonna 1904 valmistunut Päivölän Virkistyskoti tarjoaa luonnonrauhan ja kansallisromanttisen maiseman kuin suoraan Pekka Halosen maalauksista. Jokainen Päivölän salissa tai pihalla otettu askel osuu kohtaan, jossa Suomen historian ja kulttuurielämän merkkihenkilöt ovat kulkeneet. Suomen luoneet sukupolvet ovat nauttineet Päivölän kiireettömästä ilmapiiristä ja sen ainutlaatuisesta maisemasta kohta kokonaisen vuosisadan. Isäntäväki muistelee hyvällä aiempia käyntejämme ja odottaa ilolla akvarellisteja.

Aika: La 26.3. – su 27.3.2022 (voit saapua jo perjantaina)

Sijainti: Päivölän Virkistyskoti, Taivaantie 41, 03100 NUMMELA, puh. 050 548 2356, www.paivolanvirkistyskoti.fi

Opettaja: Taidemaalari Krista Kortelainen

Majoitus: Kurssilla on käytössä vuonna 1995 Päivölän pihapiiriin valmistunut arkkitehti Carl-Johan Slotten piirtämä majoitusrakennus, Soltorp, jossa on 12 kpl huoneita. Myös päärakennuksesta (vasen kuva) vuokrataan huoneita.

Kurssiohjelma: Ruusut kolmella värillä. Viikonloppukurssilla teemme pitkän maalaustehtävän, joka sisältää piirtämistä ja kolmen värin sekoittamista, ja niiden kautta jäsentämistä muihin värisävyihin. Sunnuntaina iltapäivällä pidämme loppukatselmuksen ja keskustelun maalausviikonloppuun liittyvistä taiteellisista näkökulmista. Lista maalausmateriaaleista lähetetään ilmoittautuneille etukäteen.

Hinta: Majoitus Soltorpissa 130 € sisältää la-su majoituksen 1-h huoneessa, ruokailun (la aamiainen klo 9 -10, lounas ja päiväkahvi klo 13, päivällinen klo 18, iltapala klo 21, su aamiainen, lounas ja päiväkahvi – todella hyvä ruoka!). Tuo omat lakanat ja pyyhkeet.

Jos saapuu pe-illalla niin 20 € lisämaksu yöpymisestä (pe ei ole päivällismahdollisuutta). Jos et yövy hinta 90 €. Majoitus maksetaan paikan päällä. Muista ottaa muoveja, joilla suojaat maalauspaikkasi.

Opetus SAy jäsenille 80 €, muille 95 €  (opetusta la ja su 5 h/pv klo 10-16 välillä), Soltorpissa yhteishuone jossa voi maalata sisällä.

Kurssille otetaan maksimissaan 12 osallistujaa. Kurssi pidetään 10:llä osallistujalla. Sitovat ilmoittautumiset ja maksu SAy tilille FI73 1426 3000 1079 77 (viitenumero 1025) 4.3.2022 mennessä.* Ilmoittautuminen:  anja.oasmaa@vtt.fi. Vapaita kurssipaikkoja voi tiedustella tämän jälkeenkin.

* Kurssin viimeinen peruutuspäivä on 4.3., jonka jälkeen kurssimaksua ei palauteta osallistujalle peruutusten sattuessa. Jos kurssin osallistuja jättää kurssin kesken ennen kurssin puoliväliä oman tai läheisen sairastumisen tai muun pakottavan syyn vuoksi, SAy voi palauttaa osan kurssimaksusta lääkärintodistuksen tai selvityksen saatuaan (yli 50% kurssiajasta pois).

 


 

Facebook