Pages Navigation Menu

25. ECWS-näyttely ja -symposiumi 2022 Bilbaossa

25. ECWS-näyttely ja -symposiumi 2022 Bilbaossa

ECWS-näyttely: 26.9.-9.10.2022
ECWS-symposiumi: 26.9.-2.10.2022

  

25. ECWS-näyttely ja -symposiumi pidetään 26.9.-9.10. Baskimaan Bilbaossa Bizkaia Centressä (Baskimaan yliopiston kampuksella), josta se siirtyy näytteille vielä Irúniin Centro Cultural Amaiaan ja Vitoria Gazteizin taidekouluun 12.10.-11.11.

 

Hakuohjeet näyttelyyn:

SAy:n jäsenet voivat osallistua näyttelyn jurytykseen korkeintaan kolmella vuosina 2020-2022 tehdyllä teoksella. Ehtona on, etteivät teokset ole olleet aikaisemmin esillä ECWS-näyttelyssä tai muussa näyttelyssä, eikä niitä ole julkaistu tai maalattu opetustilanteessa. Teoksen aihe on vapaa.

Työn arkkikoko on 56 x 76 cm, josta maalatun pinnan minimikoon tulisi olla 50 x 70 cm
Teokset toimitetaan jurytykseen ilman kehystä ja signeerausta. Signeeratussa työssä voi signeerauksen myös peittää jurytystä varten.

Teoskuvat tulee lähettää jurytykseen viimeistään 20.3.2022 klo 24.00 sähköpostitse: sihteerisay@gmail.com. Teokset jurytetään teoskuvien perusteella anonyymisti. Juryttäjänä toimii taidemaalari Maaria Märkälä.

Jurytysmaksu on 30 euroa. Jurytysmaksu maksetaan ennen teoskuvien lähettämistä SAy:n tilille FI73 1426 3000 1079 77, viitenumero 929. Osallistumismaksu näyttelyyn valituille taiteilijoille on 100 euroa.

Teoskuvat lähetetään erillisenä liitetiedostona joko jpeg- tai pdf -muodossa (2-5 Mt), ja merkitään järjestysnumerolla. Kaikki teoskuvat lähetetään samalla sähköpostilla, johon kirjoitetaan myös teostiedot. Vaadittavat teostiedot: taiteilijan nimi, teoksen nimi, koko, vuosi, myyntihinta ja tiedoston nimi. Sähköpostiin tulisi sisältyä myös taiteilijan yhteystiedot (nimi, sähköposti ja puhelinnumero) sekä kuva jurytysmaksun kuitista.

Näyttelyyn valituille taiteilijoille ilmoitetaan valinnasta viikon 13 alussa ja lähetetään tarkemmat tiedot teosten toimittamisesta. Teokset tulisi toimittaa SAy:n toimihenkilölle viimeistään 15.4.

 

Alustavat tiedot Symposiumista:

ECWS Symposiumi järjestetään 26.9.-2.10.2022 Bilbaossa. Symposiumiin ilmoittautuminen aukeaa maaliskuun alussa ja tehdään nettilomakkeen kautta. Osallistumismaksu on 150 euroa.
Maksu sisältää:
-Vastaanoton ja tervetuliaislahjan
-ECWS-näyttelyn avajaiset
-Päivämatkan historialliseen kylään, sisältää lounaan
-Master class -tunteja
-Winsor & Newton -demon
-Akvarellipaperia kilpailuihin osallistumista varten
-Gaalaillallisen

Huomioithan, että lopulliset ja tarkat tiedot symposiumin ohjelmasta ovat selvillä ilmoittautumisen yhteydessä ja järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

 

Katso video viime vuoden ECWS:stä Saksan Ulmissa.

 


 

Facebook