Pages Navigation Menu

Näyttelyhaku Briouden akvarelli-biennaaliin on auki

Näyttelyhaku Briouden akvarelli-biennaaliin on auki
Ensi vuonna 2023 Ranskan akvarelliyhdistys ja Briouden akvarelli-biennaali viettävät yhdessä 20-vuotisjuhliaan Briouden kaupungissa Keski-Ranskassa. (Haute-Loire, Auvergne – France) 11. Briouden vesiväri-biennaali / The 11th Biennial Watercolor of Brioude on 12. – 26.7.2023.
Tämä biennaali on aina ollut erittäin suosittu, jossa on käynyt vuosittain yli 8000 kävijää. Järjestäjät kertoivat, että viime vuonna tapahtumassa myytiin 406 teosta. Biennaalissa esillä olevat tuhannet esittävät ja abstraktit teokset ovat levittäytyneet eri puolille kaupunkia. Ohjelmassa on mm. demoja, esityksiä, tunteja, iltaohjelmaa, niin lapsille kuin aikuisille.

Biennaalin näyttelyyn voi hakea 10.9.2022 mennessä täyttämällä hakemuksen heidän sivuillaan: https://www.biennale-aquarelle.com/comment-exposer

Facebook