Pages Navigation Menu

Teoshaku ECWS Dublin näyttelyyn 9.5.2023 mennessä

Teoshaku ECWS Dublin näyttelyyn 9.5.2023 mennessä

ECWS näyttely ja symposium

9.-13.10.2023 Dublin, Irlanti

Kuluvan vuoden kansainvälinen ECWS näyttely järjestetään Irlannin Dublinissa. Kahdeksankulmainen näyttelytila, City Assembly House (rakennettu vuosina 1766–1771), on yksi Irlannin – ja koko Britannian – vanhimmista varta vasten näyttelytilaksi rakennetuista gallerioista.

NÄYTTELY

SAy:n jäsenet voivat osallistua näyttelyn jurytykseen korkeintaan kolmella vuosina 2021-2023 tehdyllä teoksella. Ehtona on, etteivät teokset ole olleet aikaisemmin esillä ECWS-näyttelyssä, eikä niitä ole julkaistu tai maalattu opetustilanteessa. Teoksen aihe on vapaa.

Työn arkkikoko on ensisijaisesti 56 x 76 cm, josta maalatun pinnan minimikoon tulee olla 50 x 70 cm. Taiteilijat voivat tietyin edellytyksin tarjota näyttelyyn myös puoliarkin (56 x 35 cm) kokoisia teoksia. Teosten tulee tällöin olla pystyarkin muotoisia (”portrait”) ja näiden teosten lukumäärä on näyttelyn järjestäjän toimesta rajattu (max 2 kpl Suomen 10 teoksen kiintiöstä). Puolen arkin kokoisia vaakatöitä (”landscape”) ei siis tulla hyväksymään.

Teokset (hyvälaatuinen kuva) toimitetaan jurytykseen ilman kehystä ja signeerausta. Juryttäjä kuvataiteilija Marjukka Paunila valitsee 10 SAy:n jäsentaiteilijan teosta näyttelyyn anonyymisti kuvien perusteella.

Ilmoittautuminen
Lähetä kuvat ja tiedot 1–3 akvarellistasi ilmoittautumislomakkeella ti 9.5.2023 kello 23.59 mennessä.

Linkki lomakkeeseen: https://forms.gle/wWzv5tYv5GfUgUg16

Vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua perinteisesti sähköpostilla sihteerille osoitteeseen: sihteerisay@gmail.com Lisää kuvat liitetiedostona jpeg- tai pdf-muodossa kooltaan 1–3 Mt. Tekijän nimi ei saa näkyä kuvassa. Nimeä teoskuvatiedostot numerolla ja kirjoita sähköpostin viestikenttään teostiedot: teoskuvan numero, teoksen nimi, koko, valmistumisvuosi, myyntihinta. Ilmoita samassa sähköpostissa: nimesi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja jurytysmaksun maksajan nimi. Vuoden 2023 jäsenmaksu tulee olla maksettuna ennen ilmoittautumista.

Näyttelyyn valitut taiteilijat ja teokset ilmoitetaan sähköpostilla viikolla 20 (15-21.5.2023).

Maksut

Jurytysmaksu on 30 euroa. Jurytysmaksu maksetaan ennen teoskuvien lähettämistä SAy:n tilille FI73 1426 3000 1079 77, viitenumero 2095. Osallistumismaksu näyttelyyn valituille taiteilijoille on 100 euroa, viitenumero 2105.

Teosten toimitus

Valitut teokset toimitetaan ilman kehyksiä tai paspiksia galleria AKVARTiin (Humalistonkatu 1, 00250 Helsinki) gallerian aukioloaikoina tai postitse perille kantona ke 31.5.2023 mennessä. Tarkemmat ohjeet teosten toimituksesta ilmoitetaan sähköpostitse näyttelyyn valituille.

Teostiedot on merkittävä SAy:n tulostettavaan teostietolappuun, joka kiinnitetään maalauksen taakse esimerkiksi happovapaalla liimapaperilla. Teostietolappu löytyy SAy:n nettisivuilta: https://akvarellitaiteenyhdistys.fi/jasenet/muu-info/. SAy hoitaa teosten postituksen näyttelyyn.

SYMPOSIUM 9.-13.10.2023 Dublinissa

 

Symposiumiin ilmoittautumisen (ja maksun) ehdoton takaraja on 23.6.2023. Jos ilmoittaudut symposiumiin SAy:n kautta (SAy välittää koko ryhmän osallistumismaksut ja muut tarvittavat tiedot Irlantiin), takaraja on jo ke 24.5.2023. Osallistumismaksu (150 eur) maksetaan SAy:n tilille FI73 1426 3000 1079 77, viitenumero 2118.

Symposiumin lopullinen sisältö tarkentuu vielä mutta osallistumismaksu 150 euroa kattaa ainakin:

  • Juhlavastaanoton ja sponsorilahjoja
  • Kutsun ECWS näyttelyn avajaisiin
  • Päiväretken kasvitieteelliseen puutarhaan (sisältää eväslounaan)
  • Master class -akvarellidemoja
  • Akvarellipaperia Plein Air -maalauskilpailuun osallistumista varten
  • Gaalaillallisen

Mahdollinen avec saa osallistua vain gaalaillalliseen (hinta 80 eur).

Huomioithan, että lopulliset ja tarkat tiedot symposiumin ohjelmasta ovat selvillä ilmoittautumisen yhteydessä ja järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Facebook