Pages Navigation Menu

Järjestä oma maalaustapahtuma 10.7. & Henkilökuvia, kuvia ihmisistä – Akvarelleja Helene Schjerfbeckin hengessä Akvartissa

Järjestä oma maalaustapahtuma 10.7. & Henkilökuvia, kuvia ihmisistä – Akvarelleja Helene Schjerfbeckin hengessä Akvartissa

Suuri Maalaustapahtuma 10.7. Suomen kuvataiteen päivänä ja Helene Schjerfbeckin syntymäpäivän kunniaksi järjestetään tänä vuonna teemalla Henkilökuvat. Nappaa teema mukaan ja järjestä oma paikallinen maalaustapahtuma missä päin Suomea tahansa! Tervetuloa mukaan!

Julkaise oman tapahtumasi kuvaus ja tunnelmakuvia Suomen Akvarellitaiteen yhdistyksen Facebook-sivuilla. Kerro julkaisussasi tapahtuman osoite, kellonaika, mahdollinen säävaraus tarvitseeko osallistuja oma välineet mukaan vai tarjoaako järjestäjä välineet. Voit mainostaa tapahtumaa myös omissa somekanavissasi. #maalaustapahtuma #SMT

Esimerkki:

Akvarellikylän Taideseura järjestää Työväentalon pihalla (vesiväritie 7, Akvarellikylä) yhteisen maalaustuokion 10.7. klo 10-15. (omat välineet mukaan, säävarauksella)

 

Suomen Akvarellitaiteen yhdistys järjestää yhteistyössä Akvart gallerian kanssa Henkilökuvia, kuvia ihmisistä – Akvarelleja Helene Schjerfbeckin hengessä -näyttelyn ja työpajan Helsingissä. Tervetuloa mukaan!

Näyttely Akvart galleriassa 1.-14.7.2024

Avajaiset ma 1.7. klo 17-19.

Maalaustapahtuma ke 10.7. klo 11-14.

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan Helene Schjerfbeckin syntymäpäivän, 10.7. ympärille rakentuvaan henkilökuvanäyttelyyn. Voit tarjota näyttelyyn 1-4 kpl henkilökuvaa (muotokuvia, maalauksia oikeista tai kuvitelluista ihmisistä). Maalauksissa voit käyttää akvarellivärejä, tussia ja guassia. Maalaukset valitaan osallistumisjärjestyksessä ja kokonaisuutta arvioidaan ripustusvaiheessa.

Näyttelyn aikana vietetään Suomen kuvataiteen päivää 10.7. ja silloin järjestetään vuosittainen Suuri maalaustapahtuma, joka on valtakunnallinen maalaustapahtuma. Suomen Akvarellitaiteen yhdistys järjestää Akvart galleriassa maalaustapahtuman 10.7. klo 11-14, jonka ohjaa Age-Elisa Riekkinen työryhmineen. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja tarjolla on akvarellimaalausvälineitä, voit ottaa lisäksi omat välineet mukaan.

OSALLISTUMISOHJEET NÄYTTELYYN

Lähetä teosten kuvat, ja liitä mukaan seuraavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen nayttelytakvart@gmail.com viimeistään 25.6. Viestiin otsikoksi “Henkilökuvia, kuvia ihmisistä”.

  • Taiteilijan yhteystiedot: Nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puh. nro
  • Maalausten tiedot: Teoksen nimi, mitat ilman kehyksiä ja paspiksia, korkeus x leveys, korkeintaan 38 cm x 56 cm, (irtoarkin puolikas). Valmistumisvuosi ja myyntihinta
  • Hyvänlaatuiset kokokuvat töistä, pidempi sivu min. 1000 pikseliä. Tallennusmuoto .jpg tai .png.
  • Kuitti osallistumismaksusta: Maksu 85 €, AKVART galleriaosuuskunnan tilille, FI24 5789 5420 0472 06, viite 2435.

OHJEET TAITEILIJOILLE

Toimita kehystetyt, ripustusvalmiit teokset, AKVART galleriaan gallerian aukioloaikoina, (ti, to, pe, klo 11-17, ke klo 11-18, la ja su klo 12-16, ma suljettu), rahtina omalla kustannuksella, tai postitse perille kannettuna,28.6. 2024 mennessä. Lähetysosoite: AKVART galleria, Humalistonkatu 1, 00250 HELSINKI.

Merkitse vastaanottajaksi Toivo Tupin, puh. 040 578 3894. Paketin päälle tunnus: Henkilökuvia, kuvia ihmisistä Helene Schjerfbeckin hengessä.

Kiinnitä teoksiin kaksi nimilappua, joissa on seuraavat tiedot: Näyttelyn nimi, taiteilijan s-posti ja puhelinnumero, teoksen nimi ilman kehyksiä/paspiksia, (korkeus x leveys), valmistumisvuosi ja myyntihinta. Kiinnitä lappu lujasti teoksen taakse, toinen kevyemmin etupuolelle kehykseen. Avaa linkistä teostietolappu.

Valitut taiteilijat valvovat itse näyttelyä. Sijaiset kulukorvauksella 35 €/päivä. AKVART vastaa näyttelyn aikaisesta vakuutuksesta, muusta taiteilija itse. Osuuskunnan jäsenillä ei myyntiprovisiota. Maksut suoraan taiteilijalle. Teosten nouto näyttelyn päätyttyä 14.7.2024 klo 16-17. Ilmoita etukäteen, jos et pääse noutamaan teoksiasi tuolloin. Töiden palautus taiteilijan omalla kustannuksella.

Lisätietoja: nayttelytakvart@gmail.com tai Päivi Virtanen 044 2933247

AKVART Galleriaosuuskunta, www.akvart.fi, galleria_kvart@gmail.com, Facebook @AkvartGalleria, Instagram @akvart_galleria. Humalistonkatu 1, 00250 HELSINKI. Puh. 045 3200870. Avoinna ti, to, pe klo 11-17, ke 11-18, la-su 12-16, ma suljettu

Facebook